Kabinstraat 56 Veerle Laakdal 2430
Tegels en Vloer
OVI RENOVATIE
Van vloertegels tot wandtegels en badkamertegels, wij plaatsen ze allemaal. Op zoek naar de juiste tegel? Wij hebben een grote keuze tegen zeer scherpe prijzen!
keramische tegels groot
waarom bij ons vloeren en tegels?

Bij ons kan je terecht voor eender welke stijl van tegels: van rustiek tot modern en trendy, altijd de juiste tegels voor elk project. Van vloertegels tot wandtegels, bij ons vindt u altijd A-kwaliteit tegels, voor een duurzaam resultaat!

Dé nr.1 in goedkope Keramische tegels voor uw huis ! ✓goedkoop ✓diverse kleuren en patronen.

kwaliteitstegels voor een voordelige prijs. Ons vakkundig personeel helpt u graag met het vinden van de juiste vloer- of wandtegel.

Ieder huis is anders en iedere kamer anders, de grote van de tegels, de kleur maar zeker ook de legwijze hebben van grote invloed op het zicht en de uitstraling van uw ruimte.Dooronze jarenlange ervaring op het gebied van vloeren en tegelwerken, weten wij vaak precies wat uw ruimte nodig heeft. Wij adviseren u met plezier, en laten u ook voorbeelden zien, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw tegels.

Ben jij benieuw naar onze prijzen? Vraag dan zeker ook een over aan bij Ovi renovatie, u zult versteld zijn van onze scherpe prijzen.

onze werken