Kabinstraat 56 Veerle Laakdal 2430
Over ons
OVI RENOVATIES
Ovi Renovaties
Wie zijn we?
Als u op zoek bent naar een schilder, tegelzetter, of u wilt een algemene renovatie doen aan uw huis of pand contacteer dan Ovi-Renovaties!

Ons team van goed opgeleide, gedreven stielmannen verzorgen elk project tot in de puntjes. We bespreken uw wensen en dromen en houden rekening met uw budget. Het resultaat? Alles opgeleverd zoals u dat wenst, binnen het afgesproken budget en afgewerkt met hoge kwaliteit.

Wilt u échte vakmannen inhuren voor uw schilderwerk, tegelwerk of algemene renovatie? Neem dan vandaag nog contact op met ovi-renovaties!

.

Een verbouwing is een vaak grote investering, u partner kiest u daarom ook niet zomaar, wij bespreken met u uw budget en uw wensen, en bieden u een offerte op maat!

  • Eerlijke prijzen
  • Betaal op uw tempo
  • Kwalitatieve afwerking en materialen
  • Eén aanspreekpunt
Ons verhaal

Dankzij jarenlange ervaring in de bouw, kwam de zaakvoerder van Ovi Renovatie ertoe om een eigen zaak op te starten. Zijn reeds opgebouwde contacten van bekwame vaklui besloten al snel zich bij te voegen, aan zijn snel groeiend bedrijf. Nu velen jaren later hebben al velen tevreden klanten, u voor gegaan!

Ovi Renovaties staat voor vakmanschap en kwaliteit, tegen een altijd scherpe prijs!

1
Vakmanschap
2
Kwaliteit
3
Altijd scherpe prijs!
Onze diensten

Schilderen van Gevels , op Glasvlies , per Kamer, volledige Woning, trap Schilderen . Deuren Schilderen. Inclusief Grondlaag & meervoudige lagen, steeds met kwaliteitsverven en materialen.

Wij plaatsen tegels en vloeren in particuliere woningen, villabouw en ook grotere projecten zijn voor ons geen probleem.

Een kleine of grote verbouwing gepland? Eén aannemer voor al uw renovatiebehoeften? Dat is makkelijk! Ongeacht wat u wilt laten doen in huis, wij staan altijd voor u klaar. Van kleine tot grote klussen, van afbraak tot afwerking: bij Ovi Renovatie zijn wij van alle markten thuis.

SPOEDOPDRACHT, SPOEDHERSTELLING?
BEL OVI
+32 465 61 19 79
Onze voordelen
Wij maken uw verbouwing
Makkelijk
…dankzij jarenlange ervaring en het vakmanschap van onze medewerkers komt uw project dik in orde!